La casa

Encantadora i tranquil·la casa rural

La casa, és un vell mas pairal restaurat l’any 2005. La restauració es va fer amb els materials originals de l’entorn, mantinguen tots els elements característics de l’arquitectura rural catalana.

 

Mas Merolla, una casa rural encantadora i tranquil·la, ideal per gaudir de la natura i d’un entorn incomparable, amb totes les comoditats a les quals tots estem acostumats, calefacció a totes les estances, aigua calenta, doble vidre, rentaplats, televisió, zona enjardinada amb barbacoa, aparcament cobert, i piscina climatitzada privada.

 

A la planta baixa, on abans hi havia les quadres dels animals, hi poden trobar una sala de lectura, un celler i una sala d’estar per tertúlies i jocs, amb una confortable i espectacular llar de foc situada al vell amagatall dels temps de guerra.

 

A la segona planta hi trobareu un allotjament independent de 180 m² amb capacitat màxima per a 10 persones, compost de dues habitacions dobles, una habitació amb dos llits i una habitació amb quatre llits per la mainada. Hi ha dues cuines totalment equipades amb vitroceràmica i rentaplats, un gran menjador i una tranquil·la sala d’estar amb llar de foc. Tots els banys són complets amb dutxa o banyera.