Activitats

Viu la natura

NATURA
Gaudir de la Natura i dels boscos del entorn, els bolets els trobareu al peu de la casa i podreu gaudir de cèrvols i senglars que pasturen al voltant de la casa. No us perdeu al setembre la Brama del cérvol , no ho oblidareu.

 

SENDERISME
Al costat de Mas Merolla hi surten camins per fer diferents itineraris i travesses a peu, podeu anar a Montgrony, Castellar de N’Hug, Sant Jaume de Frontanyà, etc.

Esports, cuina i cultura

ESPORTS
Esquiar a la Molina-Masella (40km), a Núria (22 km) i a Vall Ter (50 km), Escalada de Montanya (hi ha el refugi de coll de Merolla a 1 km, amb monitor especialitzat per practicar l’escalada), Rutes amb Bicicleta, Golf a Camprodon (1 hora de cotxe), muntar a cavall.

 

CUINA
Trobareu uns restaurants amb una cuina moderna i típica del Ripolles, no us perdeu una visita gastronòmica a Cal Xesc, el restaurant del Santuari de Montgrony, i al Portal del Compte de Gombrèn.

 

CULTURA
Podeu conèixer l’art romànic del Ripollès i el Berguedà, visitar els museus del Comte L’Arnau, Museu de Ripoll, Museu del Ciment i del Transport de Castellar de n’Hug, i visites al Santuari de Montgrony i al Santuari de Núria.