La casa

Encisadora i tranquil·la casa rural

La casa, és un vell mas pairal acabat de restaurar l’any 2005. La restauració s’ha fet amb els materials originals de l’entorn. Durant la rehabilitació hem mantingut tots els elements característics de l’arquitectura rural catalana.

 

El resultat d’aquesta restauració, és una encisadora i tranquil.la casa rural, per gaudir de la natura i d’un entorn incomparable, amb totes les comoditats a les que tots estem acostumats, calefacció a totes les estances, aigua calenta, doble vidre, rentaplats, televisió, zona enjardinada amb barbacoa, aparcament cobert, piscina pública a 5 minuts de la casa, etc.

 

La casa consta d’una planta baixa i un allotjament independent. La planta baixa, on abans hi havia les quadres dels animals, on hi trobareu una sala de lectura, un celler i una sala d´estar per tertulies i jocs, amb un confortable i espectacular foc a terra situat al vell amagatall del temps de la guerra.

 

A la planta segona hi trobareu un allotjament independent de 100 m² amb capacitat màxima per a deu persones, compost de dues habitacions de matrimoni, una habitació de dos llits i una habitació per mainada. Hi ha dues cuines totalment equipades amb vitroceràmica i rentaplats, un gran menjador i una tranquila sala d’estar amb llar de foc. Tots els banys són complerts amb dutxa i banyera.